Yaz Tatillerinin En Güzel Anılarına Ev Sahipliği Yapan En Güzel Kum Plajlı Oteller
05.05.2020


Yaz tatili denince akla ilk gelen manzara masmavi bir deniz ve boylu boyunca uzanan kum plajlardır. Günümüzde tatil seçenekleri konuklarına onlarca alternatif sunuyor olsa da bu manzaranın önemi değişmemektedir. Konakladığınız tesisin sunduğu hizmetler arasında yaz aylarında en dikkat çeken unsurlar arasında yer alan kum plaj seçeneği, Akdeniz’in, Ege’nin, Marmara’nın ve Karadeniz’in berrak sularında serinlerken, kumsala uzanıp güneşin keyfine kusursuz bir şekilde varacağınız anlara ev sahipliği yapmaktadır. Siz de deniz tutkunları arasında yer alıyorsanız ve benim için yaz tatili deniz – kum – güneş üçlüsünden oluşur diyorsanız, seçeceğiniz tesisin plaj özelliklerini mutlaka incelemeniz önerilmektedir. Her zevke ve bütçeye uygun otel seçenekleri ile tatil planınızı yaparken en büyük yardımcınız olan 
otelleri.net'i ziyaret ederek, bu yıl tatilinizi geçireceğiniz kum plajlı oteli seçebilirsiniz.

En Lüks Yaz Tatilleri İçin 5 Yıldızlı Kum Plajlı Oteller
Tatilinde lüksten vazgeçemeyenler için en özel hizmetleri sunan 5 yıldızlı oteller, özel konaklama olanakları, enfes lezzetleri, havuz ve SPA olanaklarının yanı sıra geniş plajlara da sahiptir. Bu tesisler arasında yer alan kum plajlı oteller, zemini ile konuklarına konfor vadederken, çocuklu ailelerin de ilk tercihleri arasında yer almaktadır.
Manavgat Kızılot’ta hizmet veren Laphetos Beach Resort & Spa, birbirinden özel konaklama alternatifleri ve aktivite hizmetlerinin yanı sıra denize sıfır konumu ve özel plajı ile dikkat çekmektedir. 200 metre uzunluğa sahip plajında konuklarına Akdeniz’in mavisini sunan tesisin plaj zemini kumdan oluşmaktadır.
Antalya’nın en gözde tatil beldelerinden Belek’te hizmet veren Ela Quality Resort Belek, lüks ve konforlu tatillerin bölgedeki ilk adreslerinden biridir. Denize sıfır konumlanan tesiste iskele ve plaj süitlerine ev sahipliği yapan geniş ve konforlu özel kum plaj bulunmaktadır.
Bodrum’un seçkin tatil noktası Yalıkavak’ta hizmet veren Delta Hotels by Marriott, kusursuz bir yaz tatili için birbirinden özel olanaklara sahiptir. Denize sıfır konumlanan tesisin 50 metre uzunluğunda kum plajı, keyifli bir Ege tatili için konukların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.
Antalya’nın en merkezi ve en güzel tatil noktalarından Lara’da konuklarını ağırlayan Kervansaray Otel Lara, Akdeniz’i doyasıya yaşamanız için özenle tasarlanmış bir tesistir. Tüm detayların konforunuza yönelik şekilde düşünüldüğü tesis denize sıfır konumda olup, konuklar için 170 metre uzunluğunda altın kum plajı bulunmaktadır.
Eğlence adası Kıbrıs’ı yaz tatillerinde tercih edenler için benzersiz bir deneyim yaşatmakta olan Lords Palace Hotel & SPA & Casino, ihtişamı ve lüksü, eşsiz Akdeniz ile bir arada sunmaktadır. Denize sıfır konumda hizmet veren tesisin, özel kum plajı bulunmaktadır. 
Aydın’ın altın rengi kumları ile dünya çapında ünü yakalayan noktası Didim’de bu eşsiz deneyimi yaşayabileceğiniz en güzel tesislerden biri The Roxy Luxury Spa olmaktadır. Denize sıfır konumlanan tesisin 250 metre uzunluğunda altın rengi kumları ile unutulmaz bir yaz tatiline ev sahipliği yapan özel plajı bulunmaktadır.
Muğla’nın doğası ve denizi ile dikkat çeken noktası Sarıgerme’de hizmet veren Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, Hilton otelleri kalitesini Muğla’nın eşsiz atmosferinde sunmaktadır. Her karesinde unutulmaz tatil anıları edineceğiniz tesisin 650 metre uzunluğunda kum plajı, Ege’nin mavi sularına kendinizi bırakmanız için hizmet vermektedir.


İstanbul’a En Yakın Kum Plajlı Oteller
Yaz ayları boyunca, tüm boş zamanlarınızı keyifli bir tatil deneyimine dönüştürmek isterseniz, Ege ve Akdeniz’e uzanmanız şart değildir. İstanbul’a yakın konumda yer alan kum plajlı oteller, gözde turizm beldelerini aratmayan konumları ile kısa tatil kaçamaklarının en çok tercih edilen adresleri arasında yer almaktadır. Şehir sınırları içerisinde yer alan ancak merkezin kalabalığından uzak ilçelerde yer alan bu tesisler, kısa yolculukların ardından kendinizi Marmara’nın ya da Karadeniz’in masmavi sularına bırakmanıza olanak sunmaktadır.
İstanbul’un tatil için en çok tercih edilen ilçelerinden Büyükçekmece’de yer alan New Penguen Hotel, yaz aylarınızı keyifle geçireceğiniz pek çok olanağının yanı sıra denize yakın konumuyla da dikkat çekmektedir. Tesisin kendisine ait plajı bulunmamakla birlikte yürüme mesafesinde yer alan kum plajdan yararlanma olanağı bulunmaktadır.
Kumburgaz’ın eşsiz tatil atmosferini yaşarken kendinizi Ege’nin ve Akdeniz’in popüler turizm beldelerinde hissedeceğiniz hizmetlere sahip Blue World Hotel, hafta sonu kaçamaklarının en güzel duraklarından biridir. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken tesis, konuklarını özel kum plajında ağırlamaktadır.
İstanbul’un yılın dört mevsimi vazgeçilmez tatil duraklarından biri olan Şile’de hizmet veren Doğa Tatil Köyü, kusursuz konaklama olanakları ve aktivite seçeneklerinin yanı sıra konuklarına denizin keyfine varma olanağı sunmaktadır. Dilerseniz yürüyerek ya da herhangi bir vasıta ile ulaşabileceğiniz halk plajı kum zemini ile konforlu bir yüzme ve güneşlenme deneyimi yaşatmaktadır.
İstanbul’da yaz tatili denince akla ilk gelen tesislerden biri olan Kumburgaz Marin Princess Hotel, şık ve konforlu atmosferi ile konuklarına eksiksiz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır. Sıradan konaklama deneyimlerini unutacağınız tesis denize sıfır konumda yer alırken, konuklar için özel kum plaj hizmet vermektedir.


Ev Konforu Ve Kum Plaj ile Kusursuz Bir Yaz Tatili Hayal Edenler İçin En Güzel Butik Oteller
Doğa ve kış tatilleri kadar, yaz tatillerinde de sıklıkla tercih edilen butik oteller, birbirinden farklı konumları ve hizmet seçenekleri ile konuklarına huzur dolu bir atmosferde hizmet vermektedir. Şirin binaları, sıcak personeli ve birbirinden doğal ve taze lezzetleri ile hatırlanan butik otellerin denize olan konumları ve plaj hizmetleri de tercih edilebilirliklerini etkilemektedir. Kum plajlı butik otelleri tercih ederek siz de eşsiz bir yaz tatili deneyimi yaşayabilir, konforlu odalarda konakladıktan sonra gün boyu en güzel plajlarda tatilinizi geçirebilirsiniz.
Bodrum’un en güzel ve en seçkin noktalarından Gündoğan’da hizmet veren Casa Costa Boutique Hotel, ilçenin en dikkat çeken butik otellerinden biridir. Pek çok özelliği ile konuklarından tam not alan tesis, denize sıfır konumu, platform ve kum bölümlerine sahip plajıyla hayranlık uyandırmaktadır.
Marmaris’in rengarenk doğası ile huzur vadeden noktası Selimiye’de konuklarını ağırlayan Badem Tatil Evi, denize 300 metre mesafede yer almaktadır. Özel kum plaja sahip tesiste, plaj alanına bot ile ulaşım imkanı sunulmaktadır.
Antalya’nın eğlence merkezlerinden Side’de hizmet veren Side Nossa Hotel, konuklarına sunduğu en özel hizmetlerin yanı sıra Akdeniz’in serinliğini doyasıya yaşama olanağı sunmaktadır. Denize 700 metre uzaklıkta yer alan tesisin özel kum plajına servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Marmaris’in gözde turizm merkezi Siteler’de konuklarını ağırlayan Örsmaris Boutique Hotel, şık mimarisi ve sıcak atmosferinin yanı sıra denize sıfır konumuyla da unutulmaz tatillere ev sahipliği yapmaktadır. Tesisin kendisine ait plajı bulunmaktadır ve zemin kumdan oluşmaktadır.
Çanakkale’nin huzur dolu atmosferi ile büyüleyen Ayvacık mevkiinde kusursuz tatillere ev sahipliği yapan Esida Otel, bir tatilin vazgeçilmezi plaj olanaklarını en güzel şekilde sunan tesisler arasında yer almaktadır. Denize sıfır konumlanan tesisin, özel kum plajı bulunmaktadır.
Yeşil doğanın, turkuaz denizle buluştuğu nokta Fethiye’de konuklarını ağırlayan Yonca Lodge Otel, meyve ağaçlarının arasından denize ulaşacağınız konumu ile dikkat çekmektedir. Denize sıfır konumda yer alan tesisin, tüm konuklara konfor sunacak 200 metre uzunluğunda özel kum plajı bulunmaktadır.

Kum Plajlı Otellerin Avantajları Nelerdir?
Yaz tatillerinin en önemli unsurları arasında deniz ve plaj özellikleri yer almaktadır. Özellikle deniz tutkunları için ilk sıradaki kriter olan alternatiflerin tesis tarafından nasıl sunulduğu, tatilin konforunda büyük rol oynamaktadır. Kum plajlı oteller konuklarına güneşin ısıttığı kumlarda uzanıp tatilin keyfini çıkartma olanağı sunmaktadır. Bu özelliğinin yanı sıra kum zemin, terliksiz ya da deniz ayakkabısı olmaksızın yaralanmadan dolaşma olanağına imkan tanımaktadır. Bu özellik çocuklu ailelerin de en çok tercih ettiği noktalardan biridir.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğüm Diğer Yazılar

X

Facebook Sayfamızı Beğenin!

facebook.com/sezinlegez